Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТошко Йорданов допусна гаф с речта си пред

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТошко Йорданов допусна гаф с речта си пред
Коментари Харесай

Гаф на Тошко Йорданов в Народното събрание - обърка Радев с Първанов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Тошко Йорданов позволи гаф с речта си пред депутатите. Силният човек в „ ИТН “ обърка името на президента Радев с това на негов предходник.

До огромна степен знаете какво ще създадем ние като политическа мощ. Ние ще предложим, когато президентът Първанов (бел.ред. усмихва се), когато президентът Радев даде мандат, ние ще предложим кабинет и, несъмнено, ще проведем диалози за политиките, които би трябвало да се организират. Да, това с лапсуса бе занимателно в действителност, само че то е в областта на занимателното, сподели Тошко Йорданов от парламентарната естрада.

Думите му бяха посрещнати с усмивка от всички в залата, в това число и от Румен Радев и Илияна Йотова.

Този кабинет, който подреди българският народ, е по-близо до релността и от това, което желаят българските жители. Би трябвало да има сделка и да има държавно управление, което да продължи работата на служебния кабинет, тъй като това е посоката за нас, по която би трябвало да се развива страната. В идващите 10-15 дни ще стане ясно дали ще работим дружно или ще вървим на избори, сподели още Тошко Йорданов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР